| | Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sebnemferah Admin

Nerden: Lüleburgaz İş/Hobiler: Kitap Okumak Gezmek Müzik Dinlemek Kisisel İleti: Senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var. Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 3612 Reputation: 17 Kayıt tarihi: 12/12/08
 | Konu: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Cuma Mart 12, 2010 10:56 am | |
| arkadaslar öncelıkle sonu com.org.net biten domainlerden alıcaz digerleride guzel ama uzun oluyor isimler tüm isimleri kapmışlar
benım aklımdan gecen alan adlarını buraya yazıyorum sızlerde yazın begendıklerınızı eger benım yazdıklarımdan da begendıklerınız varsa soyleyın ortak hareket edelım
Benım Cıkardıgım İsimler
www.sebnemferahca.com www.sebnemferahca.net www.sebnemferahca.org
ikinci cıkanlar
www.ferahsebnem.com www.ferahsebnem.net www.ferahsebnem.org
güzel bi isim ama taklitleri var bosta kalmıs onuda yazım
www.sebocuyuz.biz bunun comlu ve netlısını almıslar ondan ben sıcak bakmadım bızım alıcagımız ısım bıze ozgu bı sey olsun ıstıyorum
arkadaslar bıraz da sız bı seyler dusunun bakalım sıte hemen hemen tamamlandı gıbı nısana kadar yetıstırmeyı dusunuyoruz ısım almadık bu ısımı el bırlıgı ıle alalım
teşekkür ediyoruz seboailesi:)))
www.sebnemferah.ace.st
_________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
Güneş batınca fark ettim Bütün hayatım caddeye uzanmış Yolun tam yarısında asfalta akmış Her şey serapmış
|
|
 | |
murtik777 Yeni Üye

Nerden: Karadeniz Ereğli İş/Hobiler: VALEYBOL VE BASKETBOL Kisisel İleti: şebnem ferahın şarkıları süperr Hangi Takımlısın?:  Points: 7 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 15/01/10
Oyun Puanları Oyun Puanları:
   (50/50)
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Cuma Mart 12, 2010 2:37 pm | |
| |
|
 | |
şєвσ'м Admin

Nerden: ist İş/Hobiler: müziK Kisisel İleti: çαмυямυ ѕüямєк ιѕтуσяѕυη вαşкαℓαяıηıη ∂υуgυℓαяıηα öη¢є ѕєηιη єℓℓєяιη кιяℓєηє¢єк Hangi Takımlısın?:  Points: 183 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 13/02/10
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Cuma Mart 12, 2010 4:39 pm | |
| |
|
 | |
sebnemferah Admin

Nerden: Lüleburgaz İş/Hobiler: Kitap Okumak Gezmek Müzik Dinlemek Kisisel İleti: Senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var. Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 3612 Reputation: 17 Kayıt tarihi: 12/12/08
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Cuma Mart 12, 2010 5:20 pm | |
| güzel alan adı musayıt arkadaslar daha doldurun aklınıza gelenlerı
www.sebocular.com
www.sebocular.net
www.sebocular.org _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
Güneş batınca fark ettim Bütün hayatım caddeye uzanmış Yolun tam yarısında asfalta akmış Her şey serapmış
|
|
 | |
benay Asistan

Nerden: İstanbul İş/Hobiler: Öğrenci/gitar çalmak, müzik dinlemek, gezmek tozmak vs. Kisisel İleti: Şebo sana tapıyorum, sana tapıyorum, sana tapıyorum:D Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 89 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 03/03/10
   (50/50)
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? C.tesi Mart 13, 2010 8:25 pm | |
| www.hepimizseboistiz.com
www.seboistiz.com
www.seboizm.com
www.sebosagapo.com (şebo seni seviorm demek:D) |
|
 | |
sebnemferah Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 3:11 am | |
| www.seboizm.com bu sıte kullanılmakta dıgerlerıne gelınce kendı yorumum bıraz uzun olmus
www.seboistiz.com bu ısımde olabılır guzel arkadaslar yazın daha aklınaza gelenı sole etkılyeıcı ve hos olsun:=) tessekurler hepsınıze az kaldı _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
|
|
 | |
şєвσ'м Admin

Nerden: ist İş/Hobiler: müziK Kisisel İleti: çαмυямυ ѕüямєк ιѕтуσяѕυη вαşкαℓαяıηıη ∂υуgυℓαяıηα öη¢є ѕєηιη єℓℓєяιη кιяℓєηє¢єк Hangi Takımlısın?:  Points: 183 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 13/02/10
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 1:13 pm | |
| www.sebosagapo.com olmasın sagopa gibi görünüo ilk  :D nefret ederm o hacı dan ya sebocular ı ben bulmustum ama şeboistiz de süpermiş benm aklıma hiç gelmio gelenler var zaten :S  |
|
 | |
benay Asistan

Nerden: İstanbul İş/Hobiler: Öğrenci/gitar çalmak, müzik dinlemek, gezmek tozmak vs. Kisisel İleti: Şebo sana tapıyorum, sana tapıyorum, sana tapıyorum:D Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 89 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 03/03/10
   (50/50)
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 3:38 pm | |
| haklısın sagopa gibi bende nefrt ederim ondan seni seviyorum yazmak uzun olduğundan onu seçmştm zuahahah ama seboistiz.com daha güzel geldi şmdi bna:D |
|
 | |
şєвσ'м Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 7:34 pm | |
|  :D sebo'm.com koyak  :D bnm nick  :D |
|
 | |
sebnemferah Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 9:43 pm | |
| bencede  _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
|
|
 | |
sebnemferah Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 10:36 pm | |
| arkadaslar benım
www.sebnemferahca.com
www.sebnemferahca.net
www.sebnemferahca.org ısımlerı hosuma gıttı bu ucunden bırısını alalım bence sız
dıyosunuz 31 marta kadar bu ısı ayarlamamız lazım ??? _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
|
|
 | |
murtik777 Yeni Üye

Nerden: Karadeniz Ereğli İş/Hobiler: VALEYBOL VE BASKETBOL Kisisel İleti: şebnem ferahın şarkıları süperr Hangi Takımlısın?:  Points: 7 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 15/01/10
   (50/50)
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 11:09 pm | |
| |
|
 | |
sebnemferah Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Paz Mart 14, 2010 11:13 pm | |
| | murtik777 demiş ki: | | www.şebnemkolik.com |
abı kolıklı sıte var bence ozentı olmayalım yorumun ıcın yıne tessekur ederım bazen asırı yuklenıyorum gıbı gelebılır tum arakadaslarıma sıtede ama seboklık varken bole bı ısmı almak bana ozentı gelır 
www.sebnemferahca.net mi yoksa com mu sızce:D _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
|
|
 | |
şєвσ'м Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Ptsi Mart 15, 2010 1:06 pm | |
| ya cüneyt yok bence şeboistiz.com olsun yada şebocular fln sebnemferahca sanki kadın prgramı ismi gibi .D |
|
 | |
şєвσ'м Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? Ptsi Mart 15, 2010 1:08 pm | |
| www.seboistiz.net olsun bence |
|
 | |
| | Şebnem Ferah Yeni Sitemiz İcin İsim Kararlastıralım Siteye Giren Arkadaslar Baksın ??? | |
|