| | Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sebnemferah Admin

Nerden: Lüleburgaz İş/Hobiler: Kitap Okumak Gezmek Müzik Dinlemek Kisisel İleti: Senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var. Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 3612 Reputation: 17 Kayıt tarihi: 12/12/08
 | Konu: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri C.tesi Şub. 27, 2010 7:21 pm | |
| Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri
KRALİÇEMİZ İLK OLARAK 17 Mart Çarşamba - Samsun da sewenleriyle buluşuyor ardından 21 Mart Pazar – Erzurum 25 Mart Perşembe – Antalya 27 MART CUMARTESİ --KONYAAAA:) 1 Nisan Perşembe – Balıkesir 3 Nisan Cumartesi – Denizli 6 Nisan Salı - Malatya 8 Nisan Perşembe – Gaziantep 10 Nisan Cumartesi – Adana.. _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
Güneş batınca fark ettim Bütün hayatım caddeye uzanmış Yolun tam yarısında asfalta akmış Her şey serapmış
|
|
 | |
şebomaybe Yeni Üye

Nerden: balıkesir İş/Hobiler: müzik Kisisel İleti: şebnem ferah Hangi Takımlısın?:  Points: 4 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 08/03/10
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Ptsi Mart 08, 2010 12:30 am | |
| 1 nisan perşembe balıkesir konserinin yeri neresi ve biletleri nereden alabiliriz acaba ?? |
|
 | |
şєвσ'м Admin

Nerden: ist İş/Hobiler: müziK Kisisel İleti: çαмυямυ ѕüямєк ιѕтуσяѕυη вαşкαℓαяıηıη ∂υуgυℓαяıηα öη¢є ѕєηιη єℓℓєяιη кιяℓєηє¢єк Hangi Takımlısın?:  Points: 183 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 13/02/10
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Salı Mart 09, 2010 8:14 pm | |
| biletix den alınıo genelde biletler |
|
 | |
benay Asistan

Nerden: İstanbul İş/Hobiler: Öğrenci/gitar çalmak, müzik dinlemek, gezmek tozmak vs. Kisisel İleti: Şebo sana tapıyorum, sana tapıyorum, sana tapıyorum:D Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 89 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 03/03/10
Oyun Puanları Oyun Puanları:
   (50/50)
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Çarş. Mart 10, 2010 10:02 pm | |
| gönül ister hepsine gitmek ama denizliye gidebilcem sadece:(( |
|
 | |
sebnemferah Admin

Nerden: Lüleburgaz İş/Hobiler: Kitap Okumak Gezmek Müzik Dinlemek Kisisel İleti: Senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var. Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 3612 Reputation: 17 Kayıt tarihi: 12/12/08
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Çarş. Mart 10, 2010 10:15 pm | |
| [b]1 Nisan 2010 Perşembe – Balıkesir[/b] [b]Balıkesir Gala Yaşam Merkezi Kapı Açılış 18:30 Konser 20:00[/b] 3 [b]Nisan 2010 Cumartesi – Denizli[/b] Denizli Fuar Alanı Kapı Açılış 18:30 Konser 20:30 6 [b]Nisan 2010 Salı - Malatya[/b] Malatya Reyyan Tesisleri 06 [b]Nisan 2010 Kapı Açılış 17:30 Konser 18:30[/b] 8 [b]Nisan 2010 Perşembe – Gaziantep[/b] Gaziantep Dedeman Otel Balo Salonu 08 [b]Nisan 2010 Kapı Açılış 18:30 Konser 20:00[/b] 10 [b]Nisan 2010 Cumartesi – Adana[/b] Adana Hilton Otel Otopark 10.04.2010 Kapı Açılış 19:00 Konser 21:00 17 [b]Nisan 2010 Cumartesi - İzmir[/b] İzmir Arena 17 [b]Nisan 2010 Kapı Açılış 18:00 Konser 20:30[/b] _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
Güneş batınca fark ettim Bütün hayatım caddeye uzanmış Yolun tam yarısında asfalta akmış Her şey serapmış
|
|
 | |
sebnemferah Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Çarş. Mart 10, 2010 10:18 pm | |
| | şebomaybe demiş ki: | | 1 nisan perşembe balıkesir konserinin yeri neresi ve biletleri nereden alabiliriz acaba ?? |
biletleri internet uzerınden biletix den alabılırsınız olmazsa balıkesirde satıs noktaları vardır mutlaka yerlerı belırtıgım gıbı satıs yapan noktaları mutlaka bulabılırsınız yogunluktan dolayı fazla ılgılenemıyorum balıkeserde olan arkadaslarımızada ayrıca selamlar:) _________________ Ellerinden içilmiş şarapta Gözlerinden okunmuş şiirde Baktığım her yerde her aynada Mutluluktan sürülmüş Sanki yasaklanmış birileri var
|
|
 | |
şebomaybe Yeni Üye

Nerden: balıkesir İş/Hobiler: müzik Kisisel İleti: şebnem ferah Hangi Takımlısın?:  Points: 4 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 08/03/10
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Paz Mart 14, 2010 7:30 pm | |
| yaaa şu bilet konusundaa biri yardımcı olsun |
|
 | |
şєвσ'м Admin

Nerden: ist İş/Hobiler: müziK Kisisel İleti: çαмυямυ ѕüямєк ιѕтуσяѕυη вαşкαℓαяıηıη ∂υуgυℓαяıηα öη¢є ѕєηιη єℓℓєяιη кιяℓєηє¢єк Hangi Takımlısın?:  Points: 183 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 13/02/10
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Paz Mart 14, 2010 7:41 pm | |
| sorun neydi ? belki yardımcı olabilrim arkadsım |
|
 | |
şebomaybe Yeni Üye

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Paz Mart 14, 2010 7:44 pm | |
| balıkesrde nerde bulablirm bilet bilmiorm  |
|
 | |
şєвσ'м Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Paz Mart 14, 2010 7:52 pm | |
| şebom aybe sana gelio bu bilgiler..
tarih : 01.04.2010 20:00:00 mekan : Balıkesir Gala Yaşam Merkezi
bilet fiyatlarıTam: 39,00 TL - Öğrenci: 34,00 TL ön bilgi- Etkinliğe 18 yaşından küçükler giremez. 18 yaşından büyükler bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır. - Kapı açılış 18:30 Konser 20:00
adres isiyosan suraya gir bak başta demiştim biletix die ama... http://www.biletix.com/event.htm?id=LKSF4&pr=BK buraya gir ören |
|
 | |
şebomaybe Yeni Üye

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Paz Mart 14, 2010 7:54 pm | |
| ya sen msj atsana bana msnini alabilir miyim _? çok teşekkr ederm yine dee |
|
 | |
şєвσ'м Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Paz Mart 14, 2010 7:55 pm | |
| oldumu gönlün canım  |
|
 | |
benay Asistan

Nerden: İstanbul İş/Hobiler: Öğrenci/gitar çalmak, müzik dinlemek, gezmek tozmak vs. Kisisel İleti: Şebo sana tapıyorum, sana tapıyorum, sana tapıyorum:D Ruh Hali:  Hangi Takımlısın?:  Points: 89 Reputation: 50 Kayıt tarihi: 03/03/10
Oyun Puanları Oyun Puanları:
   (50/50)
 | Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Ptsi Mart 15, 2010 6:37 pm | |
| şaka mı bu be yazmış kız ne msni istiosun daha:S Şebomaybeiymş belki değil kesin Şebodur ahahah |
|
 | |
şєвσ'м Admin

| Konu: Geri: Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri Salı Mart 16, 2010 6:06 pm | |
|  :D:D |
|
 | |
| | Şebnem Ferah Benim Adım Orman Konser Turnesi Tarihleri | |
|